Picture
salam 'alaik, 

salam ukhwah, alhamdulillah kita telah melangkah ke bulan ketiga dalam kalendar hijrah.. 

Rabiul Awal... ada apa?

setiap tahun Rabiul Awal semestinya bersangkut rapat dengan kelahiran manusia yang paling agung Junjungan mulia Nabi Muhammad saw...

kami sayaaaannnnggg nabi!

camne nak tunjuk kita cinta nabi?

selawat jom!
الللهم صلي وسلم على سيدنا ومولنا محمد 


eh..jap...

camtu je?

lepas tu, ok2 try selawat lain...amacam?

tak da la... kalau setakat nasyid selawat semua orang boleh... 

camne nak betul2 power punye sayang kat nabi?

 saya! saya! saya! 

haaa...yang angkat tangan tu...apa kata anda?

kita amalkan sunnah baginda..

haa tepat sekali dan selamanya

"sungguh telah ada pada (diri) Rasulullah suri teladan yang baik bagimu (iaitu) yang mengharap (rahmat) Allah dan (kedatangan) hari kiamat dan yang banyak mengingati Allah"

follow apa yang Rasulullah buat...
ayuh...

apa ye yang Rasulullah selalu buat?

solat jemaah?
puasa sunat?
solat sunat?
qiamullail?
banyak lagi...
inshaAllah...

jika nak listkan semua, banyak seyhhh...
kata manusia paling hebat nian amat!

 tapi jangan memilih-milih sangat? camne tu?
klik di sini>SINI...LAH<klik di sini

akhir kalam, صلوا على النبي...

 


Comments

07/19/2012 17:17

http://www.louisvuittonusauks.co.uk/ louis vuitton bags
http://www.greatlouisvuittonbags.org/ louis vuitton purses
http://www.louisvuittonpursebags.org/ Louis Vuitton Purses
http://www.louisvuittononlinesshop.org/ Cheap Louis Vuitton
http://www.officiallouisvuittonzones.net/ louis vuitton outlet11
http://www.hermesoutletsus.com/ hermes Purses
http://www.cheapsuprashoe-s.com/ cheap supra shoes

Reply



Leave a Reply