assalamualaikum wbt,

huh.. lame tak update blog ni... minta maaf sesangat jika membuatkan antum tertunggu-tunggu info2 pasal gen9..

sememangnya, selepas result spm keluar baru2 ni(baru la sangat), bermulanya fasa 'apply' masuk ipt... ada gak yang mau memilih untuk stam dan jugak yang sibuk cari duit poket... sibuk pegi edu fair..huhu... busy gak bila memikirkan masa depan ni...
so ana pun tak terkecuali dalam fasa 'apply'..

so ramai yang tanya amacam gen9?...ape program lps ni?

adush...

cerita sebenar:
nak tau tak kawan2... sebenarnya kami terhibernate untuk seketika...  sekarang kita pikir untuk masa depan kita... so kena buat pilihan terbaik...
and then organisasi gen9 telah dirombak beberapa kali sbb ada yang sudah  memulakan misi masing2...

untuk R&R... kejap...!!! akan diusul dalam meeting utk disyurakan dengan lebih lanjut... so antum kena tunggu lagi utk next info... minta maaf awal2 kalau buat antum semua ternanti-nanti...(waiting=boring)..*_"

sekian...

p/s: korang dah isi borang upu belum?! dah nak tutup dah ni?!
 


Comments

04/06/2010 00:00

semoga berjaya dengan application masuk U,

salamm,

Reply
07/19/2012 17:18

http://www.louisvuittonusauks.co.uk/ louis vuitton bags
http://www.greatlouisvuittonbags.org/ louis vuitton purses
http://www.louisvuittonpursebags.org/ Louis Vuitton Purses
http://www.louisvuittononlinesshop.org/ Cheap Louis Vuitton
http://www.officiallouisvuittonzones.net/ louis vuitton outleth
http://www.hermesoutletsus.com/ hermes Purses
http://www.cheapsuprashoe-s.com/ cheap supra shoes

Reply



Leave a Reply